dimarts, 19 de juliol del 2011

FESTA DEL GRUP


Per fi tenim les activitats finals, son estes:
A LES 9 DEL MATI - RAID AVENTURA
Per a xiquets de 9 a 13 anys en equips de 2. A les 9 del matí cal estar a la Piscina Municipal si vols participar en el raid d'aventura que hem preparat. Farem un poc de tot: orientacio, escalada, jocs d'habilitat i moltes sorpreses dins l'aigua. No ho dubtes, vine el dissabte pel matí a les 9 i t'informarem. Només porta roba de bany i sabates per a correr pel poble.

DE 6 A 7 DE LA VESPRADA - PLANETARIUM
Activitat preparatòria de la marxa nocturna per a xiquets que farem al mes d'agost per a disfrutar de la plutja d'estreles o les Llàgrimes de Sant Llorens. Pot vindre tot el mon, ho farem a la seu del Gup de Muntanya

DE 7 A 9 DE LA VESPRADA - TALLER DE CAPOEIRA
Per a xiquets i majors. Ho farem en el recinte de la piscina municipal. La copoeira es una forma d'art brasileny d'oritge africà que combina facetes d'arts marcials, música, esport i expresió corporal. Després es pots quedar a sopar (baix braç) amb nosaltres.

A LES 11:30 DE LA NIT... CERCAVILA BATUKADA I DOSCOMÒBIL
Després de sopar, eixirem de cercavila pel poble amb una batukada, acabarem en el recinte de la piscina per a gaudir de la nit del Grup amb una bona discomòbil.

JA SAPS ON PASSAR TOT EL DIA!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada